Kontakt

Maila eller ring kundtjänst på telefon: 0771-511 111

Maila ossRing oss

Vi erbjuder svensk support dygnet runt, året om. För våra kunders bekvämlighet finns vi alltid tillgängliga.

Via vår kundtjänst kan du alltid ringa eller maila oss oavsett ärende. Vår målsättning är att svara på alla mail inom 24 timmar.

Ställ en fråga

Vanliga frågor

Hur vi som företag hanterar situationen med Covid-19 viruset?

Med anledning av det pågående Coronaviruset vill vi meddela att vi på First Security Sverige följer alla råd & anvisningar gällande förebyggande åtgärder som rekommenderas av myndigheterna.

Samtliga våra anställda har rapporteringsskyldighet om de känner sig det minsta dåliga. Vi har daglig uppföljning för att säkerställa att alla mår bra.

Vi uppmanar samtliga våra anställda att ha särskilt god handhygien, tvätta händerna ofta och noggrant, ordentligt med tvål i minst 30 sekunder.

Man ska inte oroa sig i onödan men vi gör iallafall allt i vår makt för att hjälpa till att jobba med förebyggande åtgärder för att på så sätt minska risk för smitta.

Bästa hälsningar/
First Security Sverige

Varning för falska säljare!

Det har kommit till vår vetskap, via våra kunder, att personer som inte arbetar åt First Security utger sig för att göra det. Personerna försöker sälja nya larmsystem som inte kommer från oss.
Ring First Security’s kundtjänst (0771-511 111) omedelbart om du misstänker att larmkonsulten inte kommer från First Security, och vill sälja in nya larmsystem. Ärendet är polisanmält.

Begär alltid att få se legitimation från säljaren för att säkerställa korrekt identitet.

Är ni samma bolag som First Security In Sweden AB?

Nej. Vårt bolag har överhuvudtaget ingen koppling till First Security In Sweden AB. Detta är två helt olika bolag.

Vilka tjänster erbjuder ni?

First Security erbjuder bostadslarm mot inbrott och brand med kamerabevakning kopplat till larmcentral dygnet runt. Genom vårt trygghetsavtal står vi för uppkoppling till larmcentral, utöver detta erbjuder vi ett flertal tjänster till en låg kostnad.

Hur lång tid tar en installation?

Cirka två timmar är avsatt för installation. Tiden kan variera beroende på aktuell projektering och husets planlösning. Förbered gärna en fyrsiffrig kod samt ett lösenord att använda mot larmcentralen så blir larmteknikern glad.

Är trygghetsavtalet hos er exakt samma som vad hyreslarmen erbjuder i sin tjänst och vad kostar det?

Nej, det är inte exakt samma men innehåller alla de viktiga ingredienserna såsom t ex uppkoppling till larmcentral dygnet runt, löpande material garanti, effektivt brandskydd, inbrottsskydd och trygghetslarm med bildverifiering, väktartjänst, larm vid strömavbrott mm. Trygghetsavtalet kostar 99kr/månaden.

Hur lång är bindningstiden på trygghetsavtalet?

Vi har ingen bindningstid endast tre månaders uppsägningstid.

Varför ska jag välja First Security?

Vi erbjuder våra kunder det bästa av två världar. Du äger ditt larm vilket blir ekonomiskt fördelaktigt i längden, samtidigt som ni får full säkerhet och service med vårt trygghetsavtal.

Hur bokar jag service?

Det kan ni göra via formuläret här på sidan, alternativt ringa oss på 0771-511 111. Som kund har ni rätt till en fri årlig service om ni valt vårt trygghetsavtal. Oftast kan vi hjälpa er på distans genom vår server, så slipper ni ta ledigt från arbetet.

Vilka finanspartners samarbetar ni med?

Svea finans & Wasa Kredit

Vilken larmcentral använder ni?

Lövestad Larmcentral, som är en rikstäckande, auktoriserad och certifierad larmcentral.

Hur vet jag att det är er personal som är ute och jobbar i vårt område?

Alla våra anställda bär profilerade kläder med vår logotyp samt företagsnamn. Alla har dessutom ID-brickor med fullständigt namn och ett specifikt ID-anställningsnummer.

Kontakta alltid First Security Sverige (ni når vår kundtjänst dygnet runt på 0771-511 111) om personen inte bär profilerade kläder med vår logotyp samt ID-bricka med namn och anställningsnummer eller beter sig på ett misstänkligt sätt. Tänk även på att aldrig lämna ut lösenord eller era personliga koder.

Boka hembesök

Boka service